a
a

Здравейте и добре дошли в сайта на НИКТРЕЙД КО EООД

 

Фирма НИКТРЕЙД е основана през лятото на 1992 год. и регистрирана като едноличен търговец в гр.Варна от създателя й Николай Николаев.

В началото на 1993 год. фирмата става официален представител за България на извънбордовите двигатели Johnson и дизеловите двигатели Perkins. В следващите две години фирмата изгражда дилърска мрежа за продажба и сервизиране на бордови и извънбордови двигатели в страната както и работи в тясно сътрудничество с основните български производители на стъклопластови лодки. След провеждане на маркетингово проучване на търсенето на надуваеми лодки в страната през 1995 год. фирмата решава и става официален вносител и представител за България на американските надуваеми гребни лодки SEVYLOR и френските надуваеми моторни лодки и спасителни плотове ZODIAC. С тази промяна броят на дилърите ни значително нараства като основни между тях са ловно-рибарски магазини.

прочетете повече

                                                                                                                                                                                                                                               

                   СЕЗОННО НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ НАЛИЧНИ МОДЕЛИ НАДУВАЕМИ ЛОДКИ МАРКИ ZODIAC 7 % И PESCADOR 10 % !!!             

  7,5 % СЕЗОННО НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ НАЛИЧНИ МОДЕЛИ ВОДОЛАЗНО ОБОРУДВАНЕ BEUCHAT, SEAC; СПАСИТЕЛНИ ЖИЛЕТКИ MOMAR SPORT; КОРМИЛНИ УРЕДБИ И ЖИЛА ULTRAFLEX !!!