a
a

 

Тук ще намерите промоции и новини за всички продукти на фирма ZODIAC:

                                                       

7 % СЕЗОННО НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ НАЛИЧНИ МОДЕЛИ НАДУВАЕМИ ЛОДКИ МАРКА ZODIAC 

Вижте Цени, Технически Характеристики, Модели

на страница Tender/Лодки Тендър

 

Запознайте се със серия от снимки в Галерия:   Cadet

 

     

   Нова ера за легендарното Z

 

ZODIAC, № 1 производител на надуваеми лодки в света, следва програма на непрекъснато подобряване на надеждността и техническите показатели на материалите и технологиите използвани в производството на своите лодки.

STRONGAN DUOTEX

Напълно въздухонепропусклив и забележително износоустойчив, този плат е преминал съществени изпитания до молекулно ниво за да обезпечи перфектността на своите компоненти. Резултатът, нова формула за своите няколкослоеви покрития на базовия плат от напречно преплетени нишки, който постави нови лимити за устойчивост против срязвания(над 50%), абразия(до 50%) и климатични въздействия.

2 ГОДИНИ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

Zodiac произвежда надуваеми лодки в продължение на повече от 50 години, предлагайки на клиентите си дългосрочен сервиз по отношение на дилърска мрежа, гаранция и резервни части. Избирайки Zodiac, Вие ще имате 2-годишна пълнма гаранция на производителя върху плата на надуваемата част на лодката, гаранция, която е валидна в почти 80 държави в света. Обърнете се към вашия Zodiac дилър за пълни условия на гаранцията.

ТЕРМОСВЪРЗВАНЕ НА ШЕВОВЕТЕ:  ЕКСКЛУЗИВНА ЧЕРТА НА ZODIAC

Привнесен от технологиите в аеронавтиката, нашият индустриален, роботизиран процес на термосвързване(заваряване) на шевовете гарантира постоянно високо ниво на качеството както и прецизност на изработката и максимална износоустойчивост.

ПОСТОЯННИ ДРАКОНОВИ ИЗПИТАНИЯ

Плътността на суровините, въздухонепропускливостта и устойчивостта на срязване на заварените шевове се проверяват чрез всеобхватни тестове на нашите лодки, всички превишаващи нивата на които се очаква вие да ги подложите.... С цел гарантиране на върхова надеждност, всеки модел от нашите лодки се тества постоянно в реални ситуации на ползване, във всички времеви и климатични условия и с всички типове товари. 

 

Лодки Комфорт Крузинг

 

Лодки Спорт Крузинг

 

Лодкa e-JET 450

 

Лодки Яхтинг

  

Лодки Тендър

Спасителни плотове

Аксесоари и части

Военни и професионални