a
a

Тук ще намерите промоции и новини за всички продукти на фирми PESCADOR и SEVYLOR:

                                                     

 10 % СЕЗОННО НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ НАЛИЧНИ МОДЕЛИ НАДУВАЕМИ ГРЕБНИ И МОТОРНИ ЛОДКИ И ЕЛЕКТР.ИЗВЪНБОРДОВИ ДВИГАТЕЛИ МАРКА PESCADOR !!! 

 

НАМАЛЕНИЕТО ВАЖИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА  

 

 

 

 

 

 

  

     

  OРИГИНАЛЪТ ОТ 1948 г.

 

Ние имаме проста задача в SEVYLOR. Да станем пазарният лидер на висококачествени, преносими, надуваеми изделия за водни спортове и почивка, които насърчават хората да излезат на вода и да прекарат чудесно.

ПРОИЗВОДСТВЕНИ СТАНДАРТИ

Ние осъществяваме контрол на производствения процес на нашите продукти от входа до изхода така, че да сме сигурни в поддържането на строги стандарти за качество. Ние притежаваме и управляваме нашата собствена фабрика в Азия, която отговаря на международните стандарти, включително сертифициране по ISO9001:2000.

ТЕХНОЛОГИЯ

Нашият тим за развойна и проучвателна дейност постоянно преразглежда и подобрява производствените процеси като в същото време разработва нови иновативни продукти. Шестдесет години опит в областта на надуваемите изделия, подкрепени от най-новата дизайн технология, ни позволяват да предлагаме върхови продукти, осигурявайки най-високите нива на качество и задоволство на клиента.

МАТЕРИАЛИ

Използването на материал с върхово качество и специлани шевове ни е дало възможност да разработим изключително здрави надуваеми изделия със специално и общо предназначение. Нашето PVC се избира измежду най-добрите доставчици и не е рециклиран тип. То се избира и определя съобразно изискванията на всеки един продукт, след което се обработва внимателно и съхранява при оптимални условия за да запази всичките си качества. Нашето PVC щади околната среда и удовлетворява изискванията на Европейска Директива 2005/84/ЕС. 

ИНОВАЦИИ

SEVYLOR винаги е имал за цел не само да удовлетвори нуждите на клиентите си, но и да ги очаква. От нашият първи международен успех през 1949 година с басейна "Dou Dou", до изобретяването през 1960 г. на каяка Tahiti и днешните каяци Hudson и Pointer, ние направихме иновацията една константа за фирмата ни. Нашият маркетинг отдел работи тясно с развойният ни тим за да сме сигурни, че продължаваме да изненадваме и радваме нашите клиенти.

 

Канута и каяци SEVYLOR

            

                 

Лодки за риболов и разходка SEVYLOR * PESCADOR

Аксесоари